Villeroy en Boch - Vaas V&B Luxembourg - Verkocht

Villeroy en Boch - Vaas V&B Luxembourg kopen? Bied vanaf 60!
Dit item is verkocht Toon item
Glas / Keramiek

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Villeroy en Boch - Vaas V&B Luxembourg kopen? Bied vanaf 60!
Villeroy en Boch - Vaas V&B Luxembourg kopen? Bied vanaf 60!Villeroy en Boch - Vaas V&B Luxembourg kopen? Bied vanaf 60!Villeroy en Boch - Vaas V&B Luxembourg kopen? Bied vanaf 60!Villeroy en Boch - Vaas V&B Luxembourg kopen? Bied vanaf 60!Villeroy en Boch - Vaas V&B Luxembourg kopen? Bied vanaf 60!Villeroy en Boch - Vaas V&B Luxembourg kopen? Bied vanaf 60!Villeroy en Boch - Vaas V&B Luxembourg kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Villeroy en Boch (1836)
Type kunstwerk Glas / Keramiek
Periode 1900 t/m 1944
Stijl Art Deco
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 26 x 11 x 11 cm (h x b x d)
Gewicht 635 gram
Gemerkt Gemerkt/Merksticker
Zeer bijzondere en aparte vaas van Villeroy & Boch gemaakt in Luxemburg. Een fraai hoog, strak model met wijd uitlopende bovenkant en staand op een ronde voet. Gemaakt in een mooie groene kleur, waarvan het glazuur waarschijnlijk Lusterglazuur is (dit geeft een olieachtige/metaal glans aan het glazuur (zie ook de foto's). 
De vaas is in uitstekende staat zonder beschadigingen, chips/krassen.  Het glazuur is mooi glad en onbeschadigd. Diameter bovenkant 11 cm., diameter voet 9 cm.
Aan de onderzijde uitgebreid gemerkt met de cijfers 285/3, het logo van V&B en verder voorzien van een stempel van ook het logo en een gestempeld nummer (368?). 
Een prachtige, unieke vaas, die uiteraard met veel zorg verpakt en verzonden zal worden.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Den haag, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 12,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Villeroy en Boch (1836) 

Duits DuitsFrans Frans Alle items van deze designer (4)

Geplaatst door  Wessel55
Lid sinds 2023
52 verkochte items
Alle items van deze verkoper (5)
11
26
11