Jan Meefout - Vrouwenfiguur

Jan Meefout - Vrouwenfiguur kopen? Bied vanaf 495!
Jan Meefout - Vrouwenfiguur kopen? Bied vanaf 495!Jan Meefout - Vrouwenfiguur kopen? Bied vanaf 495!Jan Meefout - Vrouwenfiguur kopen? Bied vanaf 495!Jan Meefout - Vrouwenfiguur kopen? Bied vanaf 495!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Meefout (1915-1993)
Type kunstwerk Beeld / Object
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Brons
Afmetingen 6 x 4 x 3 cm (h x b x d)
Gesigneerd Ongesigneerd
Jan Meefout kreeg zijn opleiding onder meer  van docenten aan de Rijksacademie in Amsterdam,. Maar hij afficheerde zich niet als kunstenaar, eerder als ambachtsman. Zeer kenmerkend voor zijn werk zijn de ronde enigszins abstracte vormen van vrouwenfiguren. Zijn model was vaak zijn vrouw Irmgard. Zijn laatste overzichtstentoonstelling vond plaats in Beelden aan Zee in Scheveningen.
Dit uiterst fraaie beeldje van een vrouwenfiguur verkeert in goede conditie en is een aantal jaren geleden verworven van familie van de kunstenaar.
Conditie
ConditieGoed
het werk is een aantal jaren geleden rechtstreeks verworven van de familie van Jan Meefout
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,25
Naar België € 13,00
Naar Duitsland € 13,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .