An Biesiot - Viooltjes

An Biesiot - Viooltjes kopen? Bied vanaf 25!
An Biesiot - Viooltjes kopen? Bied vanaf 25!An Biesiot - Viooltjes kopen? Bied vanaf 25!An Biesiot - Viooltjes kopen? Bied vanaf 25!An Biesiot - Viooltjes kopen? Bied vanaf 25!An Biesiot - Viooltjes kopen? Bied vanaf 25!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • An Biesiot (1919-2006)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Stijl Klassiek
Onderwerp Bloemen en Planten
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 39 x 48.5 cm (h x b)
Incl. lijst 48 x 58 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Ontdek het werk van Johanna Apolonia Biesiot (1919-2007), een getalenteerde Haagse kunstenaar en leerling van Johan Windhorst. Biesiot, vooral bekend als etser van landschappen, schilderde en tekende met dezelfde passie. Ze was lid van de Haagse Kunstkring en liet haar liefde voor reizen en natuur duidelijk terugkomen in haar werk.

In een interview met de Volkskrant in 1998 omschreef Biesiot hoe haar creativiteit verweven was met haar dagelijkse leven. Ze vertelde dat ze “op haar stoel reisde”, geïnspireerd door de Griekse eilanden, bergen en Israël, maar ook door natuurdocumentaires. Tot op hoge leeftijd bleef ze werken, gedreven door haar liefde voor de natuur en de kunst.

Te koop aangeboden is een schitterend olieverfschilderij, waarop verschillende kleurrijke bloemen zijn afgebeeld. Viooltjes in verschillende tinten zoals paars, wit, blauw en geel. Rechts zie je ook enkele bloemen die doen denken aan boterbloemen met hun felgele kleur en compacte bloemvorm. Het schilderij heeft een impressionistische stijl met losse penseelstreken en levendige kleuren. De zachte achtergrond zorgt ervoor dat de bloemen de volle aandacht krijgen. Dit werk weerspiegelt zowel klassieke bloemstillevens als een moderne, frisse interpretatie.

Haal nu een uniek kunstwerk van Johanna Apolonia Biesiot in huis en geniet van haar tijdloze liefde voor kleur en natuur!
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Arnhem, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

An Biesiot (1919-2006) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (4)

Geplaatst door  MarcJansen
Lid sinds 2024
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (8)
58 cm
48 cm
48.5 cm
39 cm