Ton van Kesteren - zonder titel - Verkocht

Ton van Kesteren - zonder titel kopen? Bied vanaf 10!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ton van Kesteren - zonder titel kopen? Bied vanaf 10!
Ton van Kesteren - zonder titel kopen? Bied vanaf 10!Ton van Kesteren - zonder titel kopen? Bied vanaf 10!Ton van Kesteren - zonder titel kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ton van Kesteren (1942)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Zeefdruk
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 38 x 51 cm (h x b)
Incl. lijst 51 x 61 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 197/200

Bij voorkeur ophalen in Beetsterzwaag i.v.m. kwetsbaarheid, verzenden in overleg.

Via koker kan, kosten koker €3 boven verzendkosten PostNl. U koopt dan de lijst niet.

Het atelier van Ton van Kesteren bevindt zich in een voormalig schoolgebouw aan de Muntstraat in Hoorn. Het is een Heldere, hoge ruimte. De vierkante ruimte is bijna 5 meter hoog. Van Kesteren heeft er een entresol in gebouwd. Beneden staan de ezels, boven is opslag, droogplek en kantoor. De bezoeker komt in een ogenschijnlijke chaos, tafels vol papieren, boeken, schetsen, objecten, karton en verf. Er liggen ontelbare potloden en penselen tussen, verf in tubes, in potten en in hopen, spetters en klonten.

Bloed zweet en tranen van het artistieke slagveld. Op de ezels staan half voltooide doeken met daarnaast tubes verf en een pallet wat een eigen leven is gaan leiden, in jaren zoveel verf opgebracht dat het een kleurrijk sculptuur is geworden.
Op de vloer een lappendeken van verfspatten.
In deze habitat ontstaan in de geur van olie en geprepareerd linnen de werken van een creatieve geest, op ontdekkingsreis naar een doel in het onbekende.






Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Beetsterzwaag, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Ton van Kesteren (1942) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  Mtjhrn
Lid sinds 2012
17 verkochte items
Alle items van deze verkoper (4)
61 cm
51 cm
51 cm
38 cm