Michael & Inessa Garmash - Dagdromen met Teddy

Michael & Inessa Garmash - Dagdromen met Teddy kopen? Bied vanaf 77!
Michael & Inessa Garmash - Dagdromen met Teddy kopen? Bied vanaf 77!Michael & Inessa Garmash - Dagdromen met Teddy kopen? Bied vanaf 77!Michael & Inessa Garmash - Dagdromen met Teddy kopen? Bied vanaf 77!Michael & Inessa Garmash - Dagdromen met Teddy kopen? Bied vanaf 77!Michael & Inessa Garmash - Dagdromen met Teddy kopen? Bied vanaf 77!Michael & Inessa Garmash - Dagdromen met Teddy kopen? Bied vanaf 77!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Michael & Inessa Garmash (1969)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 2002
Techniek Giclée
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 58 x 64 cm (h x b)
Incl. lijst 76 x 82 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
giclée is een zeer gedetailleerde zuivere kunstdruk  in beperkte oplage uit 2002 heeft de titel "Dagdromen met Teddy.", met de hand gesigneerd door de kunstenaars en genummerd uit de reguliere editie van 295 genummerde stukken. Dit stuk is genummerd 76 van 295! Certificaat van Echtheid (COA) inbegrepen. Framemaat 82x76 cm, beeldmaat 64x58 cm. Professioneel ingelijst onder glas. Herkomst privécollectie in Amsterdam.

Over de kunstenaars: Het echtpaar Mikhail en Inessa Garmash worden beschouwd als twee van de beste romantische impressionisten van onze tijd. Het stel ontmoette elkaar terwijl Mikhail in het leger diende, en hij was zo onder de indruk van Inessa's schoonheid dat hij haar beeld 's nachts in haar geboortestad schilderde. De twee trouwden kort daarna. Het echtpaar begon pas enkele jaren na hun huwelijk als team met schilderen. Mikhail werkte aan een schilderij van hun tweejarige dochter, Polina, en ze besloot haar eigen creatieve element aan het stuk toe te voegen toen haar vader weg was. Omdat ze niet wilde dat haar man van streek zou raken, probeerde Inessa het schilderij te repareren met behulp van haar eigen artistieke opleiding. Het schilderij werd geprezen als het beste werk van Mikhail, en sindsdien werken de twee samen. Zowel Mikhail als Inessa hebben een lange geschiedenis van artistieke uitmuntendheid. Mikhail werd in 1969 geboren in Lugansk, Oekraïne, en begon vanaf zijn derde zijn artistieke voorkeuren na te streven. Op zesjarige leeftijd begon hij zijn formele artistieke opleiding aan het Lugansk Youth Creative Center. Zijn talent was zo duidelijk dat Mikhail's leraren zijn stukken begonnen in te dienen voor tentoonstellingen in de Sovjet-Unie. De kunst van Michail won onmiddellijk talloze prijzen, waaronder die voor Beste Poster op de regionale jurytentoonstelling van Loegansk in 1977. Mikhail vervolgde zijn studie aan het Lugansk State Fine Art College, waar hij afstudeerde, en aan de St. Petersburg Academy of Art. Naast schilderen blinkt Michail ook uit in de ingewikkelde kunst van het glas-in-loodraam. Mevrouw Garmash werd in 1972 geboren als Inessa Kitaichik in Lipetsk, Rusland. Net als haar man blonk Inessa als kind uit in kunst, vooral in ballet, gymnastiek en muziek. Na haar afstuderen aan de muziek- en balletschool, ging Inessa op 15-jarige leeftijd naar de Lugansk Fine Art School. Op 17-jarige leeftijd werd ze aangenomen als de beste student van het jaar aan de Lugansk State Fine Art School. Haar artistieke carrière is sindsdien blijven bloeien.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 29,00
Naar Duitsland € 29,00
Europese Unie € 29,00
Wereldwijd € 59,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .