Martine Jacobs - Eén met de Veranderende Horizon

Martine Jacobs - Eén met de Veranderende Horizon kopen? Bied vanaf 90!
Martine Jacobs - Eén met de Veranderende Horizon kopen? Bied vanaf 90!Martine Jacobs - Eén met de Veranderende Horizon kopen? Bied vanaf 90!Martine Jacobs - Eén met de Veranderende Horizon kopen? Bied vanaf 90!Martine Jacobs - Eén met de Veranderende Horizon kopen? Bied vanaf 90!Martine Jacobs - Eén met de Veranderende Horizon kopen? Bied vanaf 90!Martine Jacobs - Eén met de Veranderende Horizon kopen? Bied vanaf 90!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Martine Jacobs (1956)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 2024
Techniek Collage
Drager Papier
Stijl Surrealistisch
Onderwerp Landschap
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 50 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Op de achtergrond van Jacobs' collage ontvouwt zich een abstracte wereld. Vloeiende vormen en lijnen in diverse kleuren vermengen zich met elkaar, waardoor een diepte en dynamiek ontstaat die de fantasie prikkelt. Deze abstracte sfeer creëert een gevoel van onbepaaldheid en onbegrensde mogelijkheden.

Tegen deze abstracte achtergrond komt een tot realiteit vormend landschap tevoorschijn. De contouren van bergen, bomen en wellicht andere herkenbare elementen tekenen zich af, waardoor een subtiele verbinding met de tastbare wereld wordt gelegd. Dit landschap fungeert als een brug tussen de abstracte en concrete realiteit.

Op de voorgrond van de collage trekt een oosterse vrouw de aandacht. Gekleed in een felrood en geel gewaad,  ze straalt  een serene rust uit. 
Ze lijkt volledig geabsorbeerd te zijn in het hier en nu, losgekoppeld van de drukte en afleidingen van de buitenwereld.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 10,00
Naar België € 34,00
Naar Duitsland € 34,00
Europese Unie € 34,00
Wereldwijd € 125,30

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Martine Jacobs (1956) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  HamarArtStudio
Lid sinds 2012
18 verkochte items
Alle items van deze verkoper (2)
70 cm
50 cm