Martin Sjardijn - Superpositie 2 2023 1/10

Martin Sjardijn - Superpositie 2 2023 1/10 kopen? Bied vanaf 80!
Martin Sjardijn - Superpositie 2 2023 1/10 kopen? Bied vanaf 80!Martin Sjardijn - Superpositie 2 2023 1/10 kopen? Bied vanaf 80!Martin Sjardijn - Superpositie 2 2023 1/10 kopen? Bied vanaf 80!Martin Sjardijn - Superpositie 2 2023 1/10 kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Martin Sjardijn (1947)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 2023
Techniek Computerprint
Drager Kunststof
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 60 x 60 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 10
Dit werk is een compilatie van pentekeningen modelfotografie en diverse beeldmaterialen op het gebied van de deeltjes fysica, bewerkt, samengesteld met de computer en tot een kleurenprint verwerkt. Gesigneerd met Jardin.
Veilingvoorwaarden voor mijn kunstwerken op Kunstveiling.nl

    Toepasselijkheid
    Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle veilingen van mijn kunstwerken op Kunstveiling.nl. De algemene voorwaarden van Kunstveiling.nl blijven onverminderd van kracht. Bij tegenstrijdigheid prevaleren de voorwaarden van Kunstveiling.nl.

    Betalingen
    Alle betalingen dienen te geschieden via de door Kunstveiling.nl voorgeschreven methoden. Geen directe betalingen aan de verkoper worden geaccepteerd.

    Levering en Verzending
    De koper is verantwoordelijk voor de verzendkosten, tenzij anders vermeld in de veilingomschrijving. Verzending vindt plaats binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling, via een erkende koeriersdienst.

    Retourbeleid
    Kunstwerken kunnen alleen worden geretourneerd als ze niet overeenkomen met de beschrijving in de veiling. De koper moet binnen 14 dagen na ontvangst contact opnemen om een retourverzoek in te dienen. Kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper.

    Aansprakelijkheid
    De verkoper is niet aansprakelijk voor schade ontstaan tijdens het transport. Het risico van verlies of beschadiging van het kunstwerk gaat over op de koper op het moment van verzending.

    Authenticiteit en Beschrijving
    De verkoper garandeert dat alle kunstwerken authentiek zijn en naar beste weten accuraat worden beschreven. Eventuele discrepanties moeten binnen 14 dagen na ontvangst worden gemeld.

    Veilingresultaten
    De veilingresultaten zijn bindend. Er worden geen onderhandelingen gevoerd over de veilingprijs na sluiting van de veiling.

    Geschillen
    Geschillen die voortvloeien uit de aankoop van een kunstwerk worden behandeld volgens de procedures van Kunstveiling.nl. Indien een geschil niet via Kunstveiling.nl kan worden opgelost, wordt het behandeld conform het Nederlands recht.

    Wijzigingen in voorwaarden
    Deze veilingvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden aangepast. De meest recente versie zal altijd van to
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Den haag, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Martin Sjardijn (1947) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (9)

Geplaatst door  jardin2024
Lid sinds 2015
25 verkochte items
Alle items (9)
60 cm
60 cm