Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam - Verkocht

Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!
Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!Margarita Nicolaas - Vrouw bij raam kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Margarita Nicolaas (1947)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1994
Techniek Acryl
Drager Papier
Stijl Abstract
Onderwerp Naakt
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 66 x 96 cm (h x b)
Incl. lijst 90 x 120 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd

Dit indrukwekkende werk, getiteld Vrouw bij het raam, is een prachtig voorbeeld van de expressieve stijl van de Nederlandse kunstenaar Margaretha Nicolaas. Het schilderij, vervaardigd in 1994, toont een naakte vrouw in een half zittende, half liggende positie in een kamer. De abstracte benadering, waarbij Nicolaas gebruik maakt van levendige kleuren zoals paars en geel, contrasteert mooi met de donkere tinten die de vrouw omhullen. Dit gebruik van kleur en vorm creëert een intrigerende balans tussen kracht en kwetsbaarheid.


Het werk, met afmetingen van 120 cm breed en 90 cm hoog, is professioneel ingelijst met een passe-partout en glas, en bevindt zich in uitstekende conditie. Zowel het glas als de metalen lijst zijn onbeschadigd, wat de kwaliteit en duurzaamheid van het stuk waarborgt. De originele aankoopbon van de galerie, waarop de verkoopdatum van 20 november 1994 en de prijs van 1500 gulden vermeld staan, wordt bij het schilderij geleverd. De identiteit van de vorige koper is zorgvuldig afgeschermd om privacy te waarborgen.

Margaretha Nicolaas, geboren in Nederland, heeft een herkenbare stijl ontwikkeld die zich kenmerkt door een krachtige combinatie van abstractie en figuratie. Ze staat bekend om haar expressieve kleurgebruik en haar vermogen om emotie over te brengen via subtiele nuances in haar werk. Haar werken, vaak gericht op de menselijke vorm en psyche, zijn geliefd bij verzamelaars vanwege hun diepte en complexiteit. Nicolaas heeft haar kunst op verschillende tentoonstellingen in Europa gepresenteerd en heeft een groeiende aanhang onder liefhebbers van moderne kunst. Dit schilderij biedt een unieke kans om een werk van deze talentvolle kunstenaar toe te voegen aan uw collectie. 
Wij zorgen dat het stuk perfect wordt ingepakt voor verzending zodat hij door u koerier opgehaald kan worden 

Als u wilt dat wij het versturen dan wordt het een pallet transport vanwege zijn maat. In Nederland kan dat €75 kosten en in Europa €200 maar voor een exacte prijs kunt u na de veiling een offerte van ons krijgen. 
Alles wordt door ons verzekerd verstuurd  maar ophalen is eveneens een optie.
Conditie
ConditieZeer Goed
De lijst heeft hele lichte gebruik sporen maar niks noemenswaardig 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Margarita Nicolaas (1947) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  MARTINCOLMANS
Lid sinds 2024
6 verkochte items
Alle items van deze verkoper (1)
120 cm
90 cm
96 cm
66 cm