Jos Speybrouck - Derde Zondag Na Pinksteren

Jos Speybrouck - Derde Zondag Na Pinksteren kopen? Bied vanaf 10!
Jos Speybrouck - Derde Zondag Na Pinksteren kopen? Bied vanaf 10!Jos Speybrouck - Derde Zondag Na Pinksteren kopen? Bied vanaf 10!Jos Speybrouck - Derde Zondag Na Pinksteren kopen? Bied vanaf 10!Jos Speybrouck - Derde Zondag Na Pinksteren kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jos Speybrouck (1891-1951)
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Jaartal 1939
Techniek Litho
Stijl Romantisch
Onderwerp Religieus
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 59.5 x 38.5 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Kleur- steendruk of chromolithographie gemaakt als schoolkaart voor de Katholieke scholengroep die beoogde Bijbelse taferelen uit te beelden. Er zijn in totaal twee reeksen prenten ontworpen door illustrator Van Speybrouck, waarvan hier een prent uit 1939.
De prenten werden gedrukt door de firma "Chromolith J.L. Goffart S.A. Bruxelles" en dragen beide ook de stempel van het "Liturgisch Apolstelaat".
Kunstenaar Jozef Van Speybrouck (1891-1956) stond bekend om zowel religieuze kunst als illustrator van boeken en postkaarten. Hoewel hij de meeste van zijn opdrachten na 1920 kreeg is zijn illustratief werk in typische Jugendstil uitgevoerd.
Staat; De litho's zijn gebruikt als les materiaal en zodoende een beetje vergeeld en/of bevatten kleine kreukjes. Bekijk dus zeker alle foto's de meest correcte impressie van het kavel,
kavel wordt geleverd exact zoals afgebeeld.
Verzending: Verzending als aangetekend en verzekerd pakket. Afhankelijk van de koerier dienst trachten wij u bestelling steeds 2 tot 4 dagen na betaling te verzenden.
Ophalen: U kavel ophalen is mogelijk op afspraak. Wij bevinden ons in Averbode , Belgium.

Conditie
ConditieGoed
Staat; De litho's zijn gebruikt als les materiaal en zodoende een beetje vergeeld en/of bevatten kleine kreukjes. Bekijk dus zeker alle foto's voor de meest correcte impressie van het kavel,
kavel wordt geleverd exact zoals afgebeeld.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Testelt, België
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen België € 5,60
Naar Nederland € 9,20
Naar Duitsland € 13,20
Europese Unie € 18,50
Wereldwijd € 46,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .