Johannes Visser - Kerk aan het water in de lente

Johannes Visser - Kerk aan het water in de lente kopen? Bied vanaf 39!
Johannes Visser - Kerk aan het water in de lente kopen? Bied vanaf 39!Johannes Visser - Kerk aan het water in de lente kopen? Bied vanaf 39!Johannes Visser - Kerk aan het water in de lente kopen? Bied vanaf 39!Johannes Visser - Kerk aan het water in de lente kopen? Bied vanaf 39!Johannes Visser - Kerk aan het water in de lente kopen? Bied vanaf 39!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Johannes Visser (1873-1941)
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Jaartal 1928
Techniek Aquarel
Drager Papier
Onderwerp Stadsgezicht
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 44 x 29 cm (h x b)
Incl. lijst 65 x 48 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Bijzonder fraai werk, gesigneerd en gedateerd (1928), in goede staat en professioneel ingelijst. De authenticiteit kan niet worden gegarandeerd (omdat de handtekening iets lijkt af te wijken). Daar is in de hoogte van het openingsbod al rekening gehouden. Het is echter een fraai en goed gemaakte aquarel, professioneel ingelijst en dus hoogst waarschijnlijk van Johannes Visser.

Het kan zeer goed verpakt worden verzonden. Eventuele glasbreuk  is voor rekening en risico van koper.
Conditie
ConditieGoed
Het werk is ingelijst achter glas en verkeert derhalve in zeer goede staat, behoudens wat mogelijke egale verkleuring van het papier. Het fraaie lijstje heeft wat beschadigingen (op de hoeken)
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Heemstede, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 15,00
Naar België € 34,00
Naar Duitsland € 34,00
Europese Unie € 40,00
Wereldwijd € 120,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .