Jan van Doorn - JAGERS

Jan van Doorn - JAGERS kopen? Bied vanaf 55!
Jan van Doorn - JAGERS kopen? Bied vanaf 55!Jan van Doorn - JAGERS kopen? Bied vanaf 55!Jan van Doorn - JAGERS kopen? Bied vanaf 55!Jan van Doorn - JAGERS kopen? Bied vanaf 55!Jan van Doorn - JAGERS kopen? Bied vanaf 55!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan van Doorn (1911-1993)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1947
Techniek Ets
Drager Geschept Papier
Stijl Expressionistisch
Onderwerp Figuren
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 24 x 16 cm (h x b)
Incl. lijst 30 x 22 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 10
Beschrijving:

Zoldervondst van Jan pieter cornelis van doorn (1911 - 1997) en heeft 25 jaar droog in een dekenkist gelegen. 

Jan pieter cornelis van doorn (1911 - 1997) ets drukprint "JAGERS"
Zit in lijstje achter glas. Afmetingen 22,5 X 30 cm. Leuk kunstwerk voor kenner en misschien als "JACHTLIEFHEBBER".

Jan pieter cornelis van doorn exposeerde in den lande en is met werk vertegenwoordigd in vele nationale- en internationale collecties van bedrijven, instellingen, gemeentes, musea en particulieren.

Een zeer gewaardeerd kunstenaar en ontwerper.

Typering: “Jan van Doorn gaat door voor een expressionistisch kunstenaar. Met de aantekening dat hij abstracte neigingen bezit. Jan van Doorn: ‘Zo is het niet precies. Ik ben een man die erg veel van de natuur houdt. Daaruit put ik inspiratie. Maar terwijl ik dat zeg, moet me ook van het hart dat ik ook wel erg veel met muziek op heb, jazz-muziek met name. Ik beleef die twee thema’s van binnenuit. Wat ik in mijn werk overbreng, dat is het wezen van dingen die ik zie en beleef. En dat is iets héél anders dan abstraheren.’” (interview met Koos Tuitjer in: De Gelderlander 7-3-1987) Exlibris kunst. Genre en techniek: graficus, glazenier, schilder en tekenaar; toegepaste kunst: ex-libris (vanaf 1941, b.v. voor collega-kunstenaars als Jac Maris, Els Tervoort en Ted Felen), affiches, kalenders, ontwierp.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Sevenum, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,70
Naar België € 13,00
Naar Duitsland € 13,00
Europese Unie € 13,00
Wereldwijd € 25,25

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Jan van Doorn (1911-1993) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Aventyr
Lid sinds 2024
2 verkochte items
Alle items van deze verkoper (2)
22 cm
30 cm
16 cm
24 cm