Herman Brood - Sculptuur van Kunsthars--HOREN ZIEN en ZWIJGEN ( 21 cm breed)

Herman Brood - Sculptuur van Kunsthars--HOREN ZIEN en ZWIJGEN ( 21 cm breed) kopen? Bied vanaf 10!
Herman Brood - Sculptuur van Kunsthars--HOREN ZIEN en ZWIJGEN ( 21 cm breed) kopen? Bied vanaf 10!Herman Brood - Sculptuur van Kunsthars--HOREN ZIEN en ZWIJGEN ( 21 cm breed) kopen? Bied vanaf 10!Herman Brood - Sculptuur van Kunsthars--HOREN ZIEN en ZWIJGEN ( 21 cm breed) kopen? Bied vanaf 10!Herman Brood - Sculptuur van Kunsthars--HOREN ZIEN en ZWIJGEN ( 21 cm breed) kopen? Bied vanaf 10!Herman Brood - Sculptuur van Kunsthars--HOREN ZIEN en ZWIJGEN ( 21 cm breed) kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Herman Brood (1946-2001)
Type kunstwerk 3D Multiples & Objecten
Jaartal 2023
Techniek Kunsthars
Afmetingen 12 x 21 x 9 cm (h x b x d)
Gesigneerd Signatuur meegedrukt
Naar Herman Brood:
Uit de bekendste schilderijen van Herman Brood zijn door de nabestaanden van Brood 10 verschillende items gekozen, waar een driedimensionaal ontwerp van is gemaakt. Deze serie van 10 beelden in een gelimiteerde oplage van 100 vervaardigd in 2 formaten. Omdat deze snel waren uitverkocht, zijn er 5 modellen opnieuw en in de kleine maat ongelimiteerd beschikbaar zijn. Dit zijn de beeldjes Als ik jou niet had, For Ever, Horen Zien Zwijgen, Red Baron en Ik.
Gemaakt van kunsthars, daarna handbeschilderd en hoogglans afgelakt.
Voorzien van een originaliteitscertificaat ondertekend door Xandra Brood. 
Afmeting sculptuur  21 cm breed   12 cm hoog en 9 cm diep.

Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Sneek, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,50
Naar Duitsland € 23,50
Europese Unie € 40,00
Wereldwijd € 75,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .