Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy

Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!
Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!Bart Hamelink - De Wandelaar en de Cowboy kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Bart Hamelink (1976)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 2024
Techniek Acryl
Drager Canvas (Doek)
Stijl Modern
Onderwerp Figuren
Ingelijst Op Spieraam
Afmetingen 80 x 125 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd

Het schilderij is reeds strak opgespannen op een spieraam met een afmeting van 125 cm x 80 cm.
Bart Hamelink, een opkomende Nederlandse kunstenaar, staat bekend om zijn gedurfde experimenten met moderne technieken en traditionele invloeden. Zijn recente werk benadrukt deze innovatieve aanpak, waarin hij speelt met verschillende media zoals graffiti, airbrush en acrylverf. Een goed voorbeeld hiervan is zijn werk Klankgolven van Kleur, waarin geluidsgolven en kleurrijke abstracte figuren worden gecombineerd om beweging en energie vast te leggen. Deze dynamische stijl is kenmerkend voor Hamelinks voortdurende zoektocht naar nieuwe expressievormen binnen de hedendaagse kunstwereld.



Bart Hamelink staat bekend om zijn expressieve en cartoonachtige stijl. In dit schilderij komt deze stijl duidelijk naar voren. Het schilderij toont 2 rauwe cartoon achtige figuren  . Hoewel Hamelinks werk op het eerste gezicht simpel lijkt door zijn eenvoudige manier van tekenen, schuilt er een diepte en complexiteit in zijn werk. De levendige kleuren en speelse vormen typeren Hamelinks werk, dat vaak een vrolijke en dynamische sfeer oproept. De expressieve penseelstreken en de kenmerkende cartooneske aanpak maken dit schilderij tot een typisch voorbeeld van Hamelinks artistieke handtekening. Kunstenaar Bart Hameink laat zich inspireren door gerenommeerde kunstenaars zoals Herman Brood, Rik van Iersel en Keith Haring.

Elk kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, ondertekend door Bart Hamelink zelf, waarmee de authenticiteit en waarde van het werk wordt bevestig
"De afbeeldingen die u nu ziet, dienen als voorbeelden van hoe ze er mogelijk uit zien wanneer ze ingelijst aan de muur worden op gehangen.

Kijk  zijn video op :
https://youtu.be/Sqz76cqrMKU?feature=shared






Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Kwintsheul, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 25,00
Europese Unie € 30,00
Wereldwijd € 55,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Bart Hamelink (1976) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  hamelinkartnl
Lid sinds 2023
115 verkochte items
Alle items (2)
125 cm
80 cm