Martine Jacobs - Origami weide

Martine Jacobs - Origami weide kopen? Bied vanaf 70!
Martine Jacobs - Origami weide kopen? Bied vanaf 70!Martine Jacobs - Origami weide kopen? Bied vanaf 70!Martine Jacobs - Origami weide kopen? Bied vanaf 70!Martine Jacobs - Origami weide kopen? Bied vanaf 70!Martine Jacobs - Origami weide kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Martine Jacobs (1956)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal2024
TechniekGemengde Techniek
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen70 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Titel: Origami Weide

Medium: Acrylverf op papier




Op een weide van zachte, aardse tinten grazen koeien gemaakt van origamipapier. Hun gevouwen vormen, met scherpe lijnen en geometrische precisie, contrasteren met de vloeiende rondingen van de natuur. De koeien lijken samenvloeien met de omgeving. 

De horizon is vaag en ondefinieerbaar, waardoor de scheiding tussen hemel en aarde vervaagt. 

Het kunstwerk straalt een gevoel van rust en sereniteit uit. De origami koeien, ondanks hun strakke vormen, lijken in harmonie te leven met de natuurlijke omgeving. De vloeiende lijnen en zachte kleuren creëren een dromerige sfeer, alsof de weide een magische plek is waar de realiteit zich buigt voor de kracht van verbeelding.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 10,00
Naar België € 34,00
Naar Duitsland € 34,00
Europese Unie € 34,00
Wereldwijd € 125,30

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .